ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To tweet του Άντρου Κυπριανού για την νίκη Ερντογάν – «Και τώρα…»

To tweet του Άντρου Κυπριανού για την νίκη Ερντογάν – «Και τώρα…»

O γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μετά από την οριακή νίκη του Ερντογάν στο δημοψήφισμα της Τουρκίας.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Κυπριανού συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και αφότου οριστικοποιήθηκε η πύρρειος νίκη του Τούρκου Προέδρου έγραψε:

«Και τώρα κυπριακό. Να δούμε τις κινήσεις της τουρκικής πλευράς, να τις αξιολογήσουμε σοβαρά και να προχωρήσουμε συλλογικά. #Cyprus #Turkey».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφέρει στην Κύπρο ο Ερντογάν να γίνει συνταγματικός δικτάτορας; - Οι δυο απόψεις και το σενάριο θερμού επεισοδίου

Δείτε το tweet του Άντρου Κυπριανού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονος προβληματισμός σε Προεδρικό και Πινδάρου μετά το αποτέλεσμα στην Τουρκία – Η «ευχή» Χριστοδουλίδη

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top