Ο Πανίκος Χαραλάμπους μας χρειάζεται – Ψάχνει συμβατό δότη μυελού των οστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πανίκος Χαραλάμπους μας χρειάζεται – Ψάχνει συμβατό δότη μυελού των οστών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι φίλοι και οι συγγενείς του Πανίκου Χαραλάμπους άλλως «Κλάτσια».

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η ξαδέλφη του Πανίκου, Πατρίτσια Νικολάου ο οποίος χρειάζεται άμεσα συμβατό μόσχευμα.

 Η Πατρίτσια Νικολάου μέσω ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό, καλεί τους φίλους της και τους γνωστούς της να βοηθήσουν εθελοντικά, προσφέροντας δείγμα για μυελό των οστών.

 Συγκεκριμένα έγραψε:

Αγαπητοί μου φίλοι, ας δώσουμε ζωή στον εξάδελφο μου. Όσοι παραστείτε στο Mall Λευκωσίας θα συντονιστούμε για καφέ μετά. Είναι ανθρώπινο....Παρακαλώ τηλ μου στο 22104355. 29 Απριλίου 2017 από τις 12:00 - 16:00 την ίδια ώρα και μέρα σε 7 σημεία σε όλη την Κύπρο - εθελοντική συλλογή δείγματος μυελού των οστών από την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) για τον Πανίκο Χαραλάμπους (Κλατσια) ο οποίος χρειάζεται άμεσα συμβατό μόσχευμα για μεταμόσχευση.

Ας είμαστε όλοι εκεί !!!

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.