ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Έφτασε η ώρα του Πάμπου Ανδρέου – Ποιους «καίει» με τις καταθέσεις του

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Έφτασε η ώρα του Πάμπου Ανδρέου – Ποιους «καίει» με τις καταθέσεις του

Η ώρα της κατάθεσης του βασικότερου μάρτυρα κατηγορίας Χαράλαμπου Ανδρέου για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας, έφτασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Πέμπτη 04/05 ο πρώην κατηγορούμενος και νυν μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καταθέτει ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας για την υπόθεση του αγρίου φονικού της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23 Ιουνίου του 2016.

Ο 32χρονος έκτακτος αγροπυροσβέστης Χαράλαμπος Ανδρέου θα βρεθεί στο εδώλιο και θα καταθέσει τα όσα έγιναν πριν και μετά την διάπραξη του αγρίου εγκλήματος.

Ο Ανδρέου θα μιλήσει για το πώς στήθηκε το φονικό, το πώς χάλασαν τα σχέδια δολοφονίας εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη και των φίλων του «Τσιάκκα» και «Σήφη», αλλά και τις κινήσεις των εκτελεστών για το διάστημα που διέμεναν στο διαμέρισμα της φίλης του, Σώτιας Νεοφύτου στην Λευκωσία.

Θα αναφερθεί σε ονόματα, τα οποία όπως λέει και στις καταθέσεις του, του είχε πει ο «Μπένης» ενώ αναφορά θα κάνει και στον σχεδιασμό του τετραπλού φονικού.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα αναφερθεί και στον Αλβανό εκτελεστή Alex Burelli και την εντολή του «Μπένη» πριν να συλληφθεί που τον θέλει να επικοινωνεί μαζί του και να του ζητά να τον εντοπίσει.

Επίσης, ο Ανδρέου στις καταθέσεις του θα εμπλέξει τόσο τον Παναγιώτη Πένταυκα όσο και τον Dejan Loy, λεγοντας πως ο Μάριος Χριστοδούλου του είχε μιλήσει για αυτά τα δυο πρόσωπα.

Τέλος, αναφορά θα γίνει και σε πρόσωπα άγνωστα, τα οποία σύμφωνα με τον Πάμπο Ανδρέου είναι αυτά που ανέλαβαν να κάψουν το όχημα που χρησιμοποίησαν για την στυγερή δολοφονία.

Όλα αυτά θα ακουστούν την Πέμπτη 05/05 ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας και η κατάθεση του Πάμπου Ανδρέου αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top