ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενδελεχώς θα μελετηθεί το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στο σώμα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ενδελεχώς θα μελετηθεί το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στο σώμα

Ενδελεχώς θα μελετηθεί και θα αποφασιστούν οι περαιτέρω ενδεικνυόμενες ενέργειες αναφορικά με το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών για τη διαφθορά στην Αστυνομία αναφέρει ανακοίνωση της Δύναμης.

Προσθέτει ότι “το πόρισμα των Ανεξάρτητων Ποινικών Ανακριτών έχει διαβιβασθεί με συνοδευτική επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5 στον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου και στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

Στην ανακοίνωση, υπενθυμίζεται, ότι η διερεύνηση ανατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα στους Ανεξάρτητους Ποινικούς Ανακριτές, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού Αστυνομίας, με επιστολή του ημερομηνίας 2/8/2016, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής εντός του Αστυνομικού Σώματος.

Ανάλογη επιστολή στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης στις 8/8/2016, καταλήγει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE