ΠΑΡΑ-THEMA

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Ομόνοια 1-3 και στέφθηκε πρωταθλητής! Ευρωπαϊκό εισιτήριο εξασφάλισε η ΑΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε την Ομόνοια 1-3 και στέφθηκε πρωταθλητής! Ευρωπαϊκό εισιτήριο εξασφάλισε η ΑΕΛ

Το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και 5ο συνεχόμενο πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος σε αγώνα για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ νίκησε την Ομόνοια με 1-3 κατακτώντας και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

 
Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ με γκολ του Ντάρμπισαϊρ η ομάδα του Κρίστιαν Άντερσεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και με γκολ των Στάθη Αλωνεύτη στο 38’, Πιέρου Σωτηρίου στο 64’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και Βάντερ 90`+2` να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη που της χάρισε το φετινό πρωτάθλημα μια στροφή πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου. Η Ομόνοια ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπρέεφελντ στο 85’. Σημειώνεται ότι γύρω στο 51` μετά τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε ένταση και διακοπή του αγώνα για 10`-15` περίπου λεπτά.
 
Στον άλλο αγώνα που διεξήχθη στη Λάρνακα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ παραχωρώντας στην ομάδα της Λεμεσού ισοπαλία 1-1, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι. Αρχικά η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 32’ με τον Λαρένα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ενώ η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με τον Πίτι στο 54’. Η ομάδα της Λεμεσού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 90`+5` ο Φορτούνα.
 
Το 1-1 διατήρησε την ΑΕΚ στη 2η θέση, δύο περισσότερους από τον 3ο στη βαθμολογία Απόλλωνα ο οποίος ωστόσο αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Ανόρθωση. Η ΑΕΛ μετά τα σημερινά αποτελέσματα εξασφάλισε και οριστικά την 4η θέση η οποία οδηγεί στο Europa League της ερχόμενης περιόδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top