Ελλάδα: Ανετράπη σχολικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός - Είχαν «Άγιο» οι μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλάδα: Ανετράπη σχολικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός - Είχαν «Άγιο» οι μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 15/5 στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Μπακογιάννη στα Βριλήσσια, όταν σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ και ανετράπη.

Όπως αναφέρει το vrilissianews, ο οδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ παραβίασε STOP επί της οδού Μπακογιάννη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σχολικό λεωφορείο. 

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν επέβαιναν μαθητές στο λεωφορείο, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.