Ελλάδα: Ανετράπη σχολικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός - Είχαν «Άγιο» οι μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλάδα: Ανετράπη σχολικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός - Είχαν «Άγιο» οι μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 15/5 στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Μπακογιάννη στα Βριλήσσια, όταν σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ και ανετράπη.

Όπως αναφέρει το vrilissianews, ο οδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ παραβίασε STOP επί της οδού Μπακογιάννη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σχολικό λεωφορείο. 

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν επέβαιναν μαθητές στο λεωφορείο, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE