Γιάννος Ντορζή: «Δεν είναι δικαίωση για εμένα – Εσκότωσε τρεις ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους»

Γιάννος Ντορζή: «Δεν είναι δικαίωση για εμένα – Εσκότωσε τρεις ανθρώπους στο άνθος της ηλικίας τους»

Η απόφαση του Κακουργιοδικείου, για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό δεν αποτελεί δικαίωση για τους συγγενείς των θυμάτων του τριπλού φονικού, όπως δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού ο αδερφός των δυο εκ των θυμάτων Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή.

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της ποινής ο αδερφός των αδερφών Ντορζή, Γιάννος, φάνηκε απογοητευμένος με την απόφαση του Κακουργιοδικείου. Όπως δήλωσε, η ποινή των 35 χρόνων που επιβλήθηκε στον Χρήστο Θωμά δεν αποτελεί δικαίωση, αφού αφαίρεσε τη ζωή με βάναυσο τρόπο τριών νέων ανθρώπων στο άνθος της νιότης τους. 

Ο Γιάννος Ντορζή δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν είναι δικαίωση για εμένα. Να βάλει 35 χρόνια για 3 ανθρώπους που τους εσκότωσε στο άνθος της ηλικίας τους με τον ίδιο βάναυσο τρόπο. Για μένα δεν ήταν δίκαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: 35 χρόνια φυλακή στον Χρίστο Θωμά - Συντρέχουν οι ποινές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE