ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγοί έκλεισαν τον δρόμο με το «έτσι θέλω» - Η αντίδραση αστυνομικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγοί έκλεισαν τον δρόμο με το «έτσι θέλω» - Η αντίδραση αστυνομικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο οδηγοί, αποφάσισαν πως έπρεπε να υποστούν δυσκολίες οι χρήστες του δρόμου…

Συγκεκριμένα, δύο οδηγοί, στάθμευσαν τα οχήματά τους στον ποδηλατόδρομο/πεζόδρομο στην περιοχή Περβόλια στην Λάρνακα, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε γνωστή σελίδα καταγγελιών στο Facebook.

Ο τρόπος που επέλεξαν οι κάτοχοι των οχημάτων να σταθμεύσουν, παρεμπόδιζε την εύκολη κίνηση ποδηλατών η πεζών στην περιοχή.  

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο πολίτης που κατάγγειλε το περιστατικό, από την σκηνή πέρασε και περιπολικό της Αστυνομίας (βλ. αριστερά της φωτογραφίας), οι οποίοι όμως, όπως ισχυρίζεται, δεν έπραξαν το παραμικρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.