ΔΑΛΙ: Απόπειρα ληστεία περιπτέρου – Καταζητείται από την Αστυνομία ο δράστης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΑΛΙ: Απόπειρα ληστεία περιπτέρου – Καταζητείται από την Αστυνομία ο δράστης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προσπάθεια κλοπής περιπτέρου έγινε το βράδυ της Κυριακής 4/6.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής 4/6, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στο Δάλι και απαίτησε τα λεφτά του ταμείου από τον υπάλληλο, προτάσσοντας πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιστόλι ήταν χρώματος χρυσού με ασημένιου, το οποίο και οικίζεται να ήταν ψεύτικο.

Μόλις είδε το πιστόλι ο υπάλληλος κινήθηκε προς το μέρος του επίδοξου ληστή, με τον δεύτερο να τρέπεται σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει χρήματα από το κατάστημα. 

Ο δράστης επέβαινε σε όχημα μάρκας ΒΜW και χρώματος λευκού με φιμέ μαύρα γυαλιά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το όχημα ήταν χαμηλωμένο και πιθανώς «πειραγμένο».

Για τους σκοπούς ανεύρεσης του δράστη, δημοσιεύονται φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου. Όσοι γνωρίζουν τον δράστη ή έχουν περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.