ΠΑΦΟΣ: Μάχη σώμα με σώμα με κουκουλοφόρους έδωσε πατέρας – Κτύπησαν την σύζυγο και την κόρη του - Aποκλείστηκε η σκηνή

ΠΑΦΟΣ: Μάχη σώμα με σώμα με κουκουλοφόρους έδωσε πατέρας – Κτύπησαν την σύζυγο και την κόρη του - Aποκλείστηκε η σκηνή

​Οικογένεια στην Πάφο δέχτηκε επίθεση από τέσσερις κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία της τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:30 το πρωί της Πέμπτης (8/6) τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν σε κατοικία στην Πάφο, στην οποία διέμενε ζεύγος και η κόρη του.

Οι τέσσερις δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος πάλεψε μαζί τους σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνει.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι κτύπησαν την κόρη και τη μητέρα της και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το ζεύγος, το οποίο και έδεσαν, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Μητέρα και κόρη διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο. Από τις αρχικές έρευνες διαφάνηκε ότι οι δράστες δεν απέσπασαν οτιδήποτε από την οικία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE