ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε καφετέρια – Αστυνομικοί έγιναν πυροσβέστες

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε καφετέρια – Αστυνομικοί έγιναν πυροσβέστες

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/6) σε καφετέρια στα Λατσιά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική:

«Η ώρα 02:56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια στα Λατσιά. Η πυρκαγιά ήταν στη μπροστινή καλυμμένη βεράντα της καφετέριας. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄΄ Λοχία Σπύρου Τταντή’’ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:45.  Κάηκαν καθίσματα και μέρος του ξύλινου πατώματος.

 Στο αρχικό στάδιο η πυρκαγιά καταπολεμήθηκε με την χρήση πυροσβεστήρα από Αστυνομικούς που έφθασαν πρώτοι στην σκηνή.  

Για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 αναπνευστικές συσκευές  και αυλός τυλιχτήρα από το όχημα. 

Η πιθανότητα η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Πέμπτη (8/6)».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.