ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Πρότειναν και Μαλά στην Κεντρική Επιτροπή για Προεδρικές – Η απάντηση του όταν τον πήραν τηλέφωνο

ΑΚΕΛ: Πρότειναν και Μαλά στην Κεντρική Επιτροπή για Προεδρικές – Η απάντηση του όταν τον πήραν τηλέφωνο

Μπορεί ο Μάικ Σπανός να είναι ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να εγκρίνει την υποψηφιότητα του ωστόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Τετάρτης (7/6) προτάθηκε και το όνομα του Σταύρου Μαλά.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline 57 άτομα τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Σπανού 17 εναντίον ενώ υπήρξαν και 6 αποχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΕΛ: Απίστευτες ατάκες ψηφοφόρων στην επίσημη ανακοίνωση για Σπανό – «Η coca – cola πάει με όλα – Ο Φλορεκσού της πολιτικής - Κομμουνιστής από τους λίγους»

Παράλληλα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο κ. Μαλάς δέχτηκε τηλεφώνημα μεσούσης της διαδικασίας για να ενημερωθεί και να ερωτηθεί εάν είναι σύμφωνος το όνομα του να πάει στις κομματικές ομάδες βάσεις μαζί με του κ. Σπανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ώρα του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές : Προτείνει Σπανό στην Κεντρική Επιτροπή – Oι «αόρατοι» διαφωνούντες

Ο ίδιος αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι ενδεχόμενη αποδοχή αυτής της πρότασης θα ανέκοπτε την όποια δυναμική της υποψηφιότητας Μάικ Σπανού. Ο κ. Μαλάς σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δήλωσε ότι θα υποστηρίξει και θα δουλέψει για την υποψηφιότητα του κ. Σπανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άντρος Κυπριανού υπερασπίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον «Μιχάλη» Σπανό – «Τον φοβούνται» - VIDEO

Αργότερα μάλιστα, ο ίδιος, ήθελε να ξεκαθαρίσει την θέση του και δημόσια με ανάρτηση του σε κοινωνικό δίκτυο γράφοντας: 

«Όλες μου οι αποφάσεις στην πολιτική λαμβάνονται με γνώμονα την επιθυμία μου να προσθέσω και όχι να αφαιρέσω από την δυναμική μιας πολιτικής διαδικασίας.

Στον κόσμο της αριστεράς, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στην πολιτική και να πω αυτό που πιστεύω, οφείλω πολλά και δεν μου το επιτρέπει ούτε η συνείδησή μου αλλά ούτε και η σχέση που έχω με αυτό τον κόσμο να γίνω η αιτία για διχαστικές συζητήσεις.

Αυτό έπραξα και σήμερα». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top