ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές για πεντέμισι χρόνια 30χρονος – Είχε μετατρέψει το σπίτι των γονιών του σε φυτώριο ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές για πεντέμισι χρόνια 30χρονος – Είχε μετατρέψει το σπίτι των γονιών του σε φυτώριο ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Τετάρτη 14/06 στην Πάφο καταδίκασε 30χρονο σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Θυμίζουμε πως μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν στις 10 Μαρτίου του 2015 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Για την υπόθεση συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα στις 02/02/2017, 30χρονος μόνιμος κάτοικος χώρας του εξωτερικού, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις παράνομης κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά το 2015.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top