ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στην κατεχόμενη Λευκωσία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ερμάρι με ρούχα– Ήταν βαριά χτυπημένη

Άγριο έγκλημα στην κατεχόμενη Λευκωσία: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ερμάρι  με ρούχα– Ήταν βαριά χτυπημένη

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Γερόλακκου από το θάνατο της 45χρονης Ζεχρά αλλά και από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Για άγριο έγκλημα κάνουν λόγο δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα η 45χρονη Ζεχρά Σορβέρ εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/6 νεκρή στο σπίτι της και πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα ερμάρι με ρούχα.

Την 45χρονη εντόπισε ο σύζυγός της και παρά τις προσπάθειες του όπως ισχυρίζεται να την επαναφέρει στη ζωή αυτό δεν ήταν δυνατό. Η λεγόμενη « Αστυνομία» μετά από εξετάσεις ερευνά φόνο, καθώς στο σώμα της άτυχης 45χρονης βρέθηκαν πολλά χτυπήματα.

Alayköy murder suspicion  

Μετά τα ευρήματα από την ψευδοαστυνομία ο σύζυγος αλλά και ο γιος της 45χρονης συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση ώστε να διακριβωθεί το τι ακριβώς έγινε.

Alayköy'deki cinayette baba-oğul tutuklandı

Το ζευγάρι όπως αναφέρει η Havadis ήταν μαζί τα τελευταία 20χρόνια στο Γερολακκό, αλλά μόλις 6 μήνες στο συγκεκριμένο σπίτι.

Sorcer's suspects detained for 3 days

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top