LIFESTYLE

Το «πακέτο» που καθήλωσε τους τηλεθεατές: Η Κύπρια Μαρία Λοΐζου ανατριχιάζει με την ιστορία της – «Έλεγαν στη μητέρα μου να με πετάξει να με φάνε τα σκυλιά»

Το «πακέτο» που καθήλωσε τους τηλεθεατές: Η Κύπρια Μαρία Λοΐζου ανατριχιάζει με την ιστορία της – «Έλεγαν στη μητέρα μου να με πετάξει να με φάνε τα σκυλιά»

Συγκλονιστικό το τελευταίο πακέτο της χρονιάς που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/5 από τον Alpha Κύπρου. Μια συμπατριώτισσα μας συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της. Ακόμα και σήμερα η 48χρονη Μαρία δέχεται bullying εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η Μαρία Λοΐζου από το Λιοπέτρι πήγε στην εκπομπή από την Κύπρο για να κάνει την πιο ξεχωριστή έκπληξη στον σύζυγό της που κλείνουν 22 χρόνια κοινού βίου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που από την αγκαλιά της μητέρας της βίωσε τον ρατσισμό εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης.

Γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια, που επηρεάζει τα ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά κυρίως αλλοιώνει την εξωτερική όψη. Η συμπατριώτισσα μας αφηγείται όλα όσα σημάδεψαν την ζωή της και τα απίστευτα περιστατικά bullying που βιώνει ακόμα και σήμερα, που είναι 48 ετών.

Εξομολογήθηκε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το σχολείο στο Γυμνάσια καθώς δεν άντεξε το bullying προς το πρόσωπο της, ενώ σημείωσε πως ακόμα και τα ξαδέλφια της την θεωρούσαν «πίθηκο».

«Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;» της έλεγαν περιπαικτικά  και η ψυχούλα της μικρής τότε Μαρίας γινόταν χίλια κομμάτια. Μεγάλωσε ως η Μαρία η άσχημη, όμως ευτυχώς βρέθηκαν στη ζωή της και άνθρωποι που την αγάπησαν

Την στιγμή που γνώρισε τον (σύζυγό της) Νίκο ήταν ένα πληγωμένο πλάσμα. Εκείνος, ένας όμορφος στην εμφάνιση άνδρας, ήρθε σε ρήξη με την οικογένειά του, προκειμένου να την παντρευτεί. Ο Νίκος την έκανε να αισθανθεί την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και να πιστέψει επιτέλους στον εαυτό της. Νιώθει ότι δίπλα του «ξαναγεννήθηκε».

Ίσως το πιο συγκλονιστικό πακέτο της χρονιάς και αξίζει να αφιερώσετε τον χρόνο για να παρακολουθήσετε την εξομολόγησή της αλλά και το μεγαλείο της ψυχής της. Σίγουρα η Μαρία έχει την ομορφότερη ψυχή στην Κύπρο και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top