Δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία του Φ.Μπόμπολα

Δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία του Φ.Μπόμπολα

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα περιουσιακά στοιχεία του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα με διάταξη του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, ύστερα από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ για διάφορα έτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.

Ο Φώτης Μπόμπολας ενεργοποιείται επιχειρηματικά στον εκδοτικό χώρο, στον κατασκευαστικό, στην διαχείριση αποβλήτων και άλλα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE