ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος στη Λεμεσό - Η επάρατη νόσος κτύπησε άλλη μια κυπριακή οικογένεια - Η συγκινητική ανάρτηση για την Αντιγόνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θρήνος στη Λεμεσό - Η επάρατη νόσος κτύπησε άλλη μια κυπριακή οικογένεια - Η συγκινητική ανάρτηση για την Αντιγόνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο καρκίνος συνεχίζει να θερίζει την Κύπρο μας.

Άλλη μια γυναίκα, σύζυγος, θυγατέρα και αδελφή θα ταξιδέψει πρόωρα στην γειτονιά των αγγέλων.

Ο λόγος για την 47χρονη Αντιγόνη (Νόνη) Ηροδότου Παπακωνσταντίνου από τη Λεμεσό η οποία μετά από επταετή μάχη με τον καρκίνο έφυγε την Τρίτη (20/6) για το μεγάλο ταξίδι.

Η κηδεία της Αντιγόνης θα γίνει στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό η ώρα 14:00 και η οικογένεια καλεί όσους τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Παράκληση επίσης είναι όπως αντί για στεφάνια να γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Φίλος της Αντιγόνης έγραψε στο facebook:

«Ακόμα ένα αγαπημένο μας πρόσωπο έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Η αγαπημένη μας Νόνη Ηροδότου έχασε ψες την μάχη με την επάρατη νόσο μετά από αξιοπρεπή αγώνα 7 χρονών.

Παρ’όλη τη ταλαιπωρία από την αρρώστια τόσο καιρό , κατάφερε και ανέθρεψε τα παιδιά της και τους έδωσε τα απαραίτητα εφόδια για να βγουν στην κοινωνία.

Στο σύζυγο , τα παιδιά, και σε όλη την οικογένεια της ευχόμαστε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. 

Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Η κηδεία της θα γίνει αυτό Τετάρτη 21/6/2017 η ώρα 2:00 από τον Ι.Ν Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top