ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Θα δικαστεί και για κλοπή πολυτελούς οχήματος ο 25χρονος – Εξετάζουν και υπόθεση απειλών — Σε αναμονή για τα ναρκωτικά

ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Θα δικαστεί και για κλοπή πολυτελούς οχήματος ο 25χρονος – Εξετάζουν και υπόθεση απειλών — Σε αναμονή για τα ναρκωτικά

Πλούσιο βιογραφικό παραβατικότητας φέρεται να έχει ο 25χρονος οδηγός ο οποίος εμπλέκεται στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου στα Πολεμίδια το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Ο 25χρονος ωστόσο υπενθυμίζεται ότι δεν δικάζεται για το θανατηφόρο τροχαίο αφού δεν προέκυψε κάποια μαρτυρία εναντίον του.

Παρόλα αυτά συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τετάρτη 21/6 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τον ξυλοδαρμό οδηγού ταξί πριν την πρόκληση του θανατηφόρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», οι κατηγορίες εναντίον του δεν σταματούν εδώ αφού την ίδια ημέρα εκτελέστηκε ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε για υποθέσεις κλοπής πολυτελούς οχήματος και απαίτηση περιουσίας με απειλές.

Την ίδια ώρα σε μια άλλη εξέλιξη τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί κατά πόσον ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών μετατέθηκαν για την επόμενη βδομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον οδηγό ταξί ο 25χρονος που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE