Συναντήσεις με Κοτζιά, Τζόνσον και Έιντε θα έχει ο Πρόεδρος στο Κραν Μοντάνα

Συναντήσεις με Κοτζιά, Τζόνσον και Έιντε θα έχει ο Πρόεδρος στο Κραν Μοντάνα

Συνάντηση και με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά θα έχει στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση με τον κ. Κοτζιά έχει καθοριστεί για τις 19.40.

Επιπλέον ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και τον Ειδικό Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Η συνάντηση του Προέδρου με τον κ. Τζόνσον θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το δείπνο των διαπραγματευτικών ομάδων, που αρχίζει στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από πρωτοβουλία του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών.

Εξάλλου, στις 18.45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Έιντε μετά από πρωτοβουλία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο.
 
Στο Κραν Μοντάνα έχει φθάσει όλες οι επίσημες αντιπροσωπείες με 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE