Το κάστρο της Λεωφόρου κρατά όρθιο τον Παναθηναϊκό! Απίστευτες επιδόσεις…

Το κάστρο της Λεωφόρου κρατά όρθιο τον Παναθηναϊκό! Απίστευτες επιδόσεις…

Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από ένα χρόνο αήττητος εντός συνόρων στην Λεωφόρο, όπου μετρά 20 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 24 παιχνίδια, με τέρματα 39-2!

Απόρθητο κάστρο είναι η «Λεωφόρος» τον τελευταίο χρόνο, κάτι που κρατάει όρθιο τον Παναθηναϊκό και φέτος.

Μετά το 1-0 στο ντέρμπι του Ολυμπιακού, οι πράσινοι ξεπέρασαν τον ένα χρόνο αήττητου εντός συνόρων στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η τελευταία εντός έδρας ήττα χρονολογείται στις 16 Οκτωβρίου στο εντός έδρας 1-2 από την Ξάνθη.

Έκτοτε (και χωρίς να υπολογίζεται το ματς των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ που διεκόπη και κατακυρώθηκε 0-3 υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ οι πράσινοι ήταν με 1-0 μπροστά στο σκορ), ο Παναθηναϊκός μετρά 20 νίκες και 4 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον αδιανόητο απολογισμό γκολ 39-2 (δεν υπολογίζονται τα τέρματα από το 0-3 από τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι αήττητος εντός έδρας στην Λεωφόρο σε παιχνίδια εντός συνόρων.

Το απίστευτο είναι ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι πράσινοι ηττήθηκαν εντός έδρας στα 3 από τα 4 εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια τους (0-3 από Σταντάρ Λιέγης, 0-2 από Θέλτα, 2-3 από Αθλέτικ Μπιλμπάο), έχοντας κερδίσει μόνο την Καμπάλα φέτος με 1-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE