Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη της ΑΕΚ!

Σοβαρός τραυματισμός για παίκτη της ΑΕΚ!

Κακά μαντάτα για τον Πέτρο Μάνταλο! Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τους «κυανέρυθρους» καθώς δεν πάτησε καλά στο έδαφος μετά από άλμα που έκανε!

Μάλιστα, φάνηκε και από την αντίδραση του Μάνταλου πως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός αφού με το που έπεσε κάτω κράταγε το γόνατό του και έκανε τον σταυρό του. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, από την οποία θα προκύψει η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Μάνταλος είχε υποστεί ξανά ρήξη πρόσθιου χιαστού αλλά στο δεξί γόνατο. Ήταν η 12η Μαρτίου του 2015 σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στα αποδυτήρια δε, μετά το τέλος του ματς όλοι είχαν πέσει πάνω από τον Μάνταλο, όντας στεναχωρημένοι, ενώ και ο Χιμένεθ ρωτούσε σε τι κατάσταση είναι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE