Καιρός ήταν για τον Γιάννη…

Καιρός ήταν για τον Γιάννη…

Δεν ήταν είδηση μόνο η επιστροφή του Αγγελή στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα χρόνο στο χθεσινό ματς με τη Δόξα. 

Έγραψε τα πρώτα του 20 λεπτά συμμετοχής με τη κυανόλευκη φανέλα του Απόλλωνα, ο Γιάννης Χατζηβασίλης. 

Έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο 27χρονος Κύπριος, μπήκε σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα είχε κατεβασμένη ταχύτητα, γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποσυντονισμένη. 

Επειδή άργησε τόσο πολύ να τον βάλει -σε επίσημο ματς- ο Αυγουστή, δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει. 

Η ομάδα θα έχει γεμάτο πρόγραμμα και μετά τον Δεκέμβριο. Ακόμα κι αν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Ληγκ, έχει τρία “χρωστούμενα” παιχνίδια στο πρωτάθλημα, σε κάποια φάση θα ξεκινήσουν και οι υποχρεώσεις του κυπέλλου. 

Η διοίκηση επέλεξε φέτος να γεμίσει το ρόστερ, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Οι παίχτες-ρεζέρβες, μάλλον το καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται να κάνουν κάμποση υπομονή, για να πάρουν τις ευκαιρίες τους. 

Ενδεχομένως μερικοί εξ αυτών, να ζητήσουν να φύγουν τον Ιανουάριο, για να πάνε κάπου αλλού που θα παίζουν περισσότερο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.