«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

«Πετούν» τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ!

Τρελή πορεία κάνει η ομάδα κάτω των 19 χρόνων της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Σε έξι αγωνιστικές έχει το απόλυτο και οδηγεί την κούρσα. Η διαφορά της από τις ομάδες που ακολουθούν είναι 7 βαθμοί.

 

Προχθές τα παιδιά του Ντούσαν Κερκέζ, συνέτριψαν την Ομόνοια με το εντυπωσιακό 4-1 εκτός έδρας. Σκόραραν οι Νεοκλής Κουππής, Ραφαήλ Δημητρίου, Γιάννης Γερολέμου, Γιάννης Παπαδόπουλος. 

 

Ο 18χρονος μέσος Γιάννης Γερολέμου είναι το πιο γνωστό στέλεχος της U-19, επειδή από πέρσι αποτελεί μέλος και της επαγγελματικής ομάδας.

Oι τεχνικοί υπεύθυνοι, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας, ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά με προοπτικές ανέλιξης, εκτιμώντας παράλληλα πως μερικά απ αυτά δεν θα αργήσουν να πάρουν το… διαβατήριο για προαγωγή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE