Δεν κάνει πίσω η ΑΕΚ στο θέμα της ταυτοποίησης

Δεν κάνει πίσω η ΑΕΚ στο θέμα της ταυτοποίησης

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (31/10) ξενάγησης των ΜΜΕ στο “ΑΕΚ Αρένα”, ο υπεύθυνος του γηπέδου και διοικητικό στέλεχος της ΑΕΚ, Αυξέντης Αυξεντίου, αναφέρθηκε στο μέτρο της ταυτοποίησης των στοιχειών των οπαδών που ισχύει από πέρσι στο νεόκτιστο γήπεδο της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Ο κ. Αυξεντίου ήταν κατηγορηματικός πάνω σε αυτό το θέμα, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα διατηρήσει το μέτρο της ταυτοποίησης και δεν πρόκειται να το αποσύρει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE