ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα να δείξει από τι… πάστα είναι φτιαγμένος!

Ώρα να δείξει από τι… πάστα είναι φτιαγμένος!

Στο Signal Iduna Park καλείται να δείξει για άλλη μια φορά από τι… πάστα είναι φτιαγμένος ο ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης που είδε να συμβαίνουν τα χειρότερα με Μιλάνοφ ετοιμάζει τα πλάνα του για τον αυριανό(1/11) αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε στα ίσα τους Βεστφαλούς και έκλεισε τον χώρο στον… επικίνδυνο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνει και αύριο ο ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για κάτι θετικό από το Ντόρτμουντ.

Αναμφίβολα, η αποστολή του να φέρει εις πέρας το παιχνίδι είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν καταλαβαίνουν από έδρες.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θα έχει να αντιμετωπίσει και μια… ασφυκτική πίεση και πρωταρχικός στόχος του Γιώργου Δώνη είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για να πάει.. παρακάτω.

Να χτυπήσει στα αδύνατα σημεία…
Η Ντόρτμουντ δεν είναι η ομάδα που.. δεν θα δεχθεί τέρμα! Ο Μπος δεν έχει βρει το αντίδοτο ακόμη, με τους Βεστφαλούς να έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόνο σε ένα παιχνίδι στα τελευταία εννιά!

Χρειάζεται άμυνα από ατσάλι!
Αν κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα… Στα θετικά η πτώση του Γκαμπονέζου επιθετικού αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top