ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο «γκρουπ» με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτοί που την… «μάτωσαν»!

Στο «γκρουπ» με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτοί που την… «μάτωσαν»!

Αν και στο φετινό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας έχουμε διανύσει 11 αγωνιστικές, η ΑΕΛ έχει ένα παιχνίδι στο… χέρι, το εξ αναβολής εκτός έδρας ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΛ είναι μόνη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, έχει μία απόσταση 4 βαθμών να είναι πιο πίσω από τις ομάδες που συγκατοικάνε στην κορυφή, Ανόρθωση και ΑΕΚ με 23 βαθμούς.

Μέσα στη μέχρι στιγμής πορεία της η ΑΕΛ έχει να… λέει, πάντως, για την άμυνα της.  Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει δεχθεί μονάχα στα 10 παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής για το φετινό πρωτάθλημα 4 φορές την μπάλα από τα δίκτυα της.

Το πρώτο γκολ το δέχθηκε στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα, της 4ης αγωνιστικής από τον Λαρένα της ΑΕΚ.  Ακολούθησε αυτό του Μάγκλιτσα στο ισόπαλο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, 4η και 5η, η ΑΕΛ δέχθηκε τα πρώτα της δύο φετινά τέρματα, και σε άλλες δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, 7η και 8η, τα άλλα δύο.  Για την 7η αγωνιστική σκόραρε κατά της ΑΕΛ ο Φυλακτού στο διπλό της Πάφου FC και στο επόμενο παιχνίδι ο Γκονζάλες της Ομόνοιας στο ντέρμπι του ΓΣΠ.

Λαρένα, Μάγκλιτσα, Φυλακτού και Γκονζάλες οι 4 παίκτες που έστειλαν την μπάλα στα δίκτυα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Βοζίνια, στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Πάντως, αυτό που αξίζει αναφοράς είναι ότι με τα 4 τέρματα που δέχθηκε η ΑΕΛ μέχρι τώρα, στις εγχώριες διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, φέρει τη Λεμεσιανή ομάδα στην 3η θέση, μαζί με άλλες επτά ευρωπαϊκές ομάδες, στην αμυντική συμπεριφορά.

Η ΑΕΛ έχει δεχθεί τέσσερα γκολ όπως και οι ΠΑΟΚ, Καραμπάχ, Μπαρσελόνα, Βικτόρια Πλζεν, Πόρτο, Σιουτζέσκα και Βαλέτα. Μπροστά από αυτές τις ομάδες βρίσκονται οι Ατρόμητος και Ερυθρός Αστέρας που έχουν δεχθεί τρία γκολ.

Για τον μέσο όρο της ΑΕΛ, σε ότι αφορά τέρμα που δέχεται, αυτό είναι 0,4 γκολ ανά αγώνα, ενώ για να παραβιάσει κάποιος την εστία του Βοζίνια, μέχρι σήμερα, χρειάζεται 225 λεπτά. Τόσος είναι ο μέσος όρος στο χρόνο που μεσολαβεί από το ένα γκολ κατά, στο επόμενο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top