ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα του Δώνη κόντρα στην Ομόνοια… και η θέληση για το «διπλό»!

Τα δεδομένα του Δώνη κόντρα στην Ομόνοια… και η θέληση για το «διπλό»!

Στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» κινούνται σε ρυθμούς «αιώνιου» ντέρμπι, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη να θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν το τρίποντο στο μεγάλο ματς της Λευκωσίας.

Η ανάγκη της νίκης σε ένα ντέρμπι την φετινή σεζόν είναι πέραν πάσας αμφιβολίας μεγαλύτερης σημασίας και από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξέρουν ότι αν δεν νικήσουν (και) στο παιχνίδι με την Ομόνοια, θα δουν την ψαλίδα της διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες να ανοίγει ακόμη περισσότερο, και θα χάσουν κι άλλο πολύτιμο έδαφος  (έστω κι αν χρωστούν τρία ματς) στον βαθμολογικό πίνακα.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων (ελέω των μπαράζ του Μουντιάλ), ήταν «όαση στην έρημο» για τον ΑΠΟΕΛ και για κάποιους ποδοσφαιριστές που το τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού ή είχαν την ανάγκη για ξεκούραση.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του περιμένουν τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστούν στο ματς με την Ομόνοια ετοιμοπόλεμοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Η ευρεία νίκη με την Πάφο FC, πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη όλων στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο που θέλουν να κάνουν την δική τους αντεπίθεση.

Σίγουρα στα υπέρ είναι ότι ο Γιώργος Δώνης κόντρα στην Ομόνοια δεν έχει χάσει πότε του αφού στα πέντε παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ σε «αιώνια» ντέρμπι μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο στα χαρτιά, αν η ομάδα του Ελλαδίτη τεχνικού θέλει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένη για 90λεπτά και να αποφύγει τα αβίαστα λάθη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top