ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά για τις Προεδρικές το ΑΚΕΛ - Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής

Σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά για τις Προεδρικές το ΑΚΕΛ - Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής

Σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά ενόψει των προεδρικών εκλογών, εισέρχεται το ΑΚΕΛ με απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής, που συνεδρίασε το Σάββατο 22/7

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε σημερινή της συνεδρία αποφάσισε όπως εισέλθει σε διάλογο με τον Σταύρο Μαλά, για να διερευνήσει τις δυνατότητες προγραμματικής συνεργασίας μαζί του ενόψει των Προεδρικών Εκλογών. Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή εξουσιοδότησε την Κεντρική Γραμματεία του ΑΚΕΛ να προωθήσει την υλοποίηση της απόφασης. Ο Σταύρος Μαλάς, γενετιστής στο επάγγελμα, διετέλεσε Υπουργός Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας (2011-2012). Στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές που διεξήχθηκαν το Φεβρουάριο του 2013 ήταν υποψήφιος με το ΑΚΕΛ και στο δεύτερο γύρο έλαβε 175.267 ψήφους και ποσοστό 42,52%, έναντι 57,48% που έλαβε ο νυν Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εκλεγόμενος στο ύπατο αξίωμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top