ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραπάνω και από τράπεζα…

Παραπάνω και από τράπεζα…

> style="text-align: justify"> >

Επειδή η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, ασχολείται παραπάνω με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του διημέρου, πέρασε στα ψιλά η χθεσινή είδηση της ιστοσελίδας μας, ότι η ΚΟΠ δανείζει 1 εκατομμύριο ευρώ στις τρεις ομάδες της Λεμεσού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομοσπονδία, λειτουργεί ως… τράπεζα για τα σωματεία. Αν χτυπούσαν την πόρτα κάποιου (κανονικού) τραπεζικού οργανισμού, οι διοικήσεις του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και του Άρη, θα χρειαζόντουσαν ένα σωρό διαδικασίες και εγγυήσεις για να εξασφαλίσουν ένα εκατομμύριο.

Πάντως στο Κολόσσι, όταν με το καλό θα… ανεγείρουν το γήπεδο, σε κάποιο σημείο θα βάλουν και καμιά πλακέτα για τα «μεγάλα κεφάλια» του Παλατιού.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top