ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίπτει τις καταγγελίες για το εξώδικο σε βάρος 58χρονου με αναπηρίες η Αστυνομία – «Δεν ήταν δηλωμένο ως αναπηρικό»

Απορρίπτει τις καταγγελίες για το εξώδικο σε βάρος 58χρονου με αναπηρίες η Αστυνομία – «Δεν ήταν δηλωμένο ως αναπηρικό»

Απορρίπτει τις μαρτυρίες για την περίπτωση 58χρονου ανάπηρου συμπολίτη μας που καταγγέλθηκε σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Μόλου Λεμεσού για παράνομη στάθμευση και τις οποίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μας ανέφερε ότι στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης (02/08) δυο γυναίκες αστυνομικοί είδαν στον εν λόγω χώρο στάθμευσης ένα όχημα που είχε καταλάβει δυο θέσεις στον χώρο αναπήρων και το οποίο δεν έφερε ένδειξη ότι ανήκε σε άτομο με αναπηρία. Ακολούθως, σύμφωνα με τον κ Αγγελίδη, έκοψαν εξώδικο πρόστιμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απορρίπτει τις καταγγελίες για το εξώδικο σε βάρος 58χρονου με αναπηρίες η Αστυνομία – «Δεν ήταν δηλωμένο ως αναπηρικό» "Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκει στη σύζυγο του 58χρονου και δεν είναι δηλωμένο ως αναπηρικό" πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. Αναφέρθηκε ακόμη στο περιστατικό με τον Κωφό συνάδελφο του 58χρονου: "Κατά την αποχώρησης τους από τον χώρο είδαν ένα άτομο να τους χαιρετά κι ανταπέδωσαν". Ο κ. Αγγελίδης κατέληξε λέγοντας: "Η Αστυνομία είναι πλήρως ευαισθητοποιημένη σ´αυτά τα ζητήματα. Αρκεί να αναφέρω ότι το 2015 έγιναν 2965 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρο αναπήρων, οι 1797 εκ των οποίων ήταν στην Λεμεσό. Το 2016 έγιναν συνολικά 2761 καταγγελίες με τις 1897 να αφορούν την Λεμεσό, ενώ τέλος το τρ´εχον έτος, από τις 856, οι 521 αφορούν πάλι την Λεμεσό". Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο 58χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaOnline διαμαρτυρήθηκε στις γυναίκες αστυνομικούς αμέσως μετά, χωρίς να του δοθεί η ανάλογη σημασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top