ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη χώρα ενός σπουδαίου παραμυθά!

Στη χώρα ενός σπουδαίου παραμυθά!

> style="text-align: justify"> >

Στη χώρα που γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παραμυθάδες, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες (έφτασαν στις 3 τα ξημερώματα) η αποστολή του Απόλλωνα.

Δεν θα είναι ακριβώς παραμύθι, ενδεχόμενο… πέρασμα του εμποδίου της Μίντιλαντ στη φάση των πλέι οφφ και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Τέτοιο ήταν αυτό που πέτυχε η ομάδα πριν 4 χρόνια, όταν απέκλειε τη Γαλλική Νις και συμμετείχε για πρώτη φορά στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαικής διοργάνωσης.

Αν όμως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή… πετάξει έξω τους Δανούς, τότε θα γραφτεί άλλη μια ευχάριστη ενότητα στο «βιβλίο» των ευρωπαικών επιτευγμάτων στη σύγχρονη ιστορία του Απόλλωνα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top