ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχθηκε ο 19χρονος - Διάταγμα αποκλεισμού

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχθηκε ο 19χρονος  - Διάταγμα αποκλεισμού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του, παρουσιάστηκε την Τρίτη(29/8) , 19χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί τη Δευτέρα (28/8) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις 23 Αυγούστου, 2017, μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ΓΣΖ.

Ο 19χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και έτσι το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 20 και 23 Οκτωβρίου 2017. Επίσης το Δικαστήριο, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους στους οποίους διεξάγεται ποδοσφαιρικός ή/ και άλλος αθλητικός αγώνας ή εκδήλωση ή συμβάν που συμμετέχει το σωματείο Ανόρθωση Αμμοχώστου, καθώς επίσης και την παρουσία και παραμονή του σε Αστυνομικό Σταθμό κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή άλλου αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης ή συμβάντος που συμμετέχει το σωματείο Ανόρθωση Αμμοχώστου, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος αφού εκπλήρωσε όλους τους όρους που έθεσε το Δικαστήριο, αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα (28/8), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καταχωρήθηκε υπόθεση για άλλα δέκα πρόσωπα που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση. Για τους δύο ορίστηκε ως ημερομηνία για απάντηση στις κατηγορίες η 15η Σεπτεμβρίου 2017, ενώ για τους υπόλοιπους ορίστηκαν ημερομηνίες για ακρόαση της υπόθεσης, στις 20 και 23 Οκτωβρίου 2017. Εναντίον και των δέκα εκδόθηκαν διατάγματα αποκλεισμού τους από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Tο ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top