ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μην γκρεμίσει ότι έχτισε… όλα για το «διπλό» στην Εσθονία!

Να μην γκρεμίσει ότι έχτισε… όλα για το «διπλό» στην Εσθονία!

> style="text-align: justify"> >

Η μεγάλη ανατροπή της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Εθνική Βοσνίας στο Γ.Σ.Π. υπό τις οδηγίες του νέου αφεντικού της Ραν Μπεν Σιμόν, έφερε κυριολεκτικά ένα άλλο αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις των Διεθνών ποδοσφαιριστών μας που βλέπουν τις επόμενες τρεις αγωνιστικές, αρχής γενομένης με την Εσθονία με διαφορετικό μάτι.

Μετά το απίστευτο σκορ και με τον τρόπο που ήρθε αυτό κόντρα στους Βοσνίους άνοιξαν οι ορέξεις των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου, που δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να καταθέσουν ψυχή μέσα στο χορτάρι απέναντι στους Εσθονούς, και να χαρίσουν άλλη μια σημαντική επιτυχία στην Κύπρο μας.

Σίγουρα η νίκη επί της Βοσνίας και το πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στον όμιλο, αφήνει έστω και για λίγο μια μικρή ελπίδα και ζωντανό το όνειρο στην Εθνική Κύπρου για να πετύχει κάτι καλό σε αυτή την προκριματική φάση, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να πάρει το διπλό μέσα στο Ταλίν, αλλιώς τα όσα «έχτισε» στο προηγούμενο παιχνίδι θα «γκρεμιστούν».


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top