ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κτηνοτροφική μονάδα για άτομα σε απεξάρτηση δημιουργεί η Αγία Σκέπη

Κτηνοτροφική μονάδα για άτομα σε απεξάρτηση δημιουργεί η Αγία Σκέπη

Κτηνοτροφική μονάδα, στην οποία θα απασχολούνται άτομα που βρίσκονται στην θεραπευτική κοινότητα Αγία Σκέπη, για απεξάρτηση από ναρκωτικά σχεδιάζει η Ιερά Μονή Μαχαιρά.

Όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», στην κτηνοτροφική μονάδα θα απασχολούνται άτομα που βρίσκονται σε απεξάρτηση από τα ναρκωτικά, με σκοπό την ενασχόληση τους με τη φύση, την παραγωγή, μεταποίηση και διάθεση βιολογικών προϊόντων. Πέραν από τη απασχόληση των μελών, της Αγίας Σκέπης, η κίνηση αυτή κινείται προς την κατεύθυνση της οικονομικής απεξάρτησης της θεραπευτικής κοινότητας από τις χορηγίες, αφού τα προϊόντα θα διαθέτονται με το δικό της όνομα σε καταστήματα, φρουταρίες και υπεραγορές. Στο δημοσίευμα του ο «Φιλελεύθερος», αναφέρει ότι έχει υποβληθεί η σχετική αίτηση στο Τμήμα Περιβάλλοντος για ανέγερση κτηνοτροφικού υποστατικού προβάτων. Η μονάδα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, θα δημιουργηθεί στο Πολιτικό και σε αυτή πρόκειται να κατασκευαστεί φάρμα με 600 πρόβατα βιολογικής εκτροφής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top