ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 53χρονη Τραπεζική υπάλληλος - Εξαπάτησε και άρπαξε 102 χιλιάδες ευρώ από «φίλη» της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 53χρονη Τραπεζική υπάλληλος - Εξαπάτησε και άρπαξε 102 χιλιάδες ευρώ από «φίλη» της

Μετά από καταγγελία που έγινε την Παρασκευή 15/9, η Αστυνομία καταζητεί 53χρονη η οποία φέρεται να εξαπάτησε και να υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από 61χρονη.

Συγκεκριμένα, 61χρονη η οποία εργαζόταν και η ίδια παλαιότερα ως τραπεζική υπάλληλος, εμπιστεύτηκε και ανέθεσε σε 53χρονη φίλη της – επίσης τραπεζική υπάλληλος- την διαχείριση του τραπεζικού της λογαριασμού που διατηρούσε σε συγκεκριμένη Συνεργατικό Ίδρυμα στην επαρχία Λεμεσού. Όπως κατήγγειλε η παραπονούμενη, η 53χρονη τραπεζική υπάλληλος υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 102 χιλιάδων ευρώ από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ σημειώνεται ότι η δύο γυναίκες προηγουμένως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Η 53χρονη, αντιλήφθηκε την απάτη, όταν μετέβη στην εν λόγω ΣΠΕ για να ενημερωθεί για τον τραπεζικό της λογαριασμό και διαπίστωσε ότι λείπει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η 53χρονη, σε κάποιες περιπτώσεις έδωσε και πλαστές αποδείξεις στην 61χρονη, με τις οποίες αποδείκνυε πως υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό. Η 61χρονη, όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε εξηγήσεις από την 53χρονη, η οποία της έδωσε υπόσχεση ότι τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό κάτι που δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα η παραπονούμενη να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού. Ενώ εναντίον της 53χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top