ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Άντρος Κυπριανού επιτέθηκε και σε αρθρογράφους – «Προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν»

O Άντρος Κυπριανού επιτέθηκε και σε αρθρογράφους – «Προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν»

Σε υψηλούς τόνους και με πυρά κατά πάντων ήταν οι δυο ομιλίες του Άντρου Κυπριανού, στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του ΑΚΕΛ, που επικύρωσε την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, την Κυριακή (17/9).

Του Τάσου Χριστοδούλου Ο γ.γ του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του Προέδρου Αναστασιάδη, συγκεκριμένων υπουργών της Κυβέρνησης, των υπολοίπων συνυποψήφιων του Σταύρου Μαλά ακόμη και κατά δημοσιογράφων. Ο κ. Κυπριανού ισχυρίστηκε ότι αρθρογράφοι άρχισαν να επιτίθενται στον κ. Μαλά επειδή προέρχεται από την Αριστερά ενώ προχώρησε και σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση λέγοντας, «είναι γι’ αυτούς (τους αρθρογράφους) προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν, να μην μπορούν να μας έχουν στο χέρι». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σφοδρότατη επίθεση Κυπριανού σε Αναστασιάδη: «Αδίσταχτος κομματάρχης και πολιτικάντης» – Αναφορές στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον – VIDEO Αυτούσια η επίμαχη τοποθέτηση του κ. Κυπριανού:  «Δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολία ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα εξαντλήσουν και σε αυτές τις εκλογές τον αντι-ΑΚΕΛισμό τους. Ήδη μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Σταύρου ξεκίνησαν αρθρογράφοι να λένε «μα αυτόν τον στηρίζει το ΑΚΕΛ», μα τον στηρίζουν άλλοι «με αριστερές ρίζες». Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να είναι κάποιος αριστερός, να υπάρχει το ΑΚΕΛ, να στηρίζει έναν υποψήφιο. Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να υπάρχουν κάποιοι που μιλούν για μια πατρίδα, ένα λαό, να υπάρχει μια φωνή που να φωνάζει για ολόκληρη την Κύπρο και  για ελληνοκύπριους και για Τουρκοκύπριους. Να αγωνιζόμαστε για τους πολλούς και όχι τους λίγους. Είναι γι’ αυτούς προπατορικό αμάρτημα να μην μπορούν να μας εξαγοράσουν, να μην μπορούν να μας έχουν στο χέρι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top