LIFESTYLE

«Κράζουν» στο twitter το Τατουάζ! - Πασίγνωστη ηθοποιός αγανάκτησε με τις ερωτικές σκηνές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κράζουν» στο twitter το Τατουάζ! - Πασίγνωστη ηθοποιός αγανάκτησε με τις ερωτικές σκηνές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί τα νούμερα να έδειξαν ότι ο κόσμος προτίμησε την  πολυαναμενόμενη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου – Κούλη Νικολάου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, αλλά οι twitteράδες βρήκαν πολλά μειονεκτήματα στην σειρά του Alpha.

To «Τατουάζ» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, 18/9 και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν κάτι νέο και σεναριακά πρωτότυπο με ωραία εικόνα, δράση, αγωνία και πάθος. Όμως κάποιοι είδαν από άλλη οπτική την σειρά και έκαναν λόγο για ανεξέλεγκτη γύμνια, για πρωταγωνίστρια όχι και τόσο ταλαντούχα και τα σχόλιά στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είχαν την τιμητική τους. Σχετικό άρθρο: Τατουάζ: Τα νούμερα της πρεμιέρας της νέας σειράς του Γεωργίου! Η φωτογραφία και το μήνυμα παρέα με τον Κούλλη Νικολάου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ανάμεσα στους τελευταίους και η ηθοποιός Καίτη Φίνου, η οποία σχολίασε τις ερωτικές σκηνές γράφοντας: "Κατά τ' άλλα η λέξη μαλάκας τους πειράζει για πρόστιμο. Η άλλη χαϊδεύεται (και καλά κάνει μπάνιο) και είναι κατάλληλο για παιδιά.".   Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να διασαφηνίσουμε ότι ο Alpha Κύπρου προβάλει τη σειρά με την ειδική σήμανση της ραδιοτηλεόρασης για ακατάλληλο κάτω των 15. Τουλάχιστον στην Κύπρο έτσι γίνεται. Όσον αφορά στην Ελλάδα δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά. Το hashtag «tatouaz» έγινε πρώτο trend στο Twitter και σας παραθέτουμε ορισμένα tweet τα οποία θα προσφέρουν γέλιο μέχρι δακρύων:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top