Ήταν παντρεμένοι για 75 χρόνια, πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Ήταν παντρεμένοι για 75 χρόνια, πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τον Καναδά που παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου άφησε την τελευταία του πνοή με μόνο λίγες ώρες διαφορά.

  Τον Αύγουστο είχαν γιορτάσει την 75η επέτειο του γάμου τους. Ο George και η Jean Spear γνωρίστηκαν το 1941 σε μια αίθουσα δεξιώσεων κοντά στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον Independent. Εκείνη Βρετανίδα, εκείνος Καναδός, είχε μεταβεί εκεί λόγω του πολέμου. Παντρεύτηκαν λίγο αργότερα, στις 22 Αυγούστου 1942, και το 1944 μετακόμισαν στην Οτάβα του Καναδά. Απέκτησαν δύο παιδιά. Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή την περασμένη Παρασκευή, σε νοσοκομείο της Οτάβα, όπου την Τετάρτη η 94χρονη Jean είχε εισαχθεί με πνευμονία ενώ λίγες ώρες αργότερα νοσηλεύτηκε και ο 97χρονος σύζυγός της σε ημικωματώδη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE