ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο αγώνας για το αυτονόητο - Άτομα με αναπηρίες ρισκάρουν την ζωή τους για μια απλή μετακίνηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο αγώνας για το αυτονόητο - Άτομα με αναπηρίες ρισκάρουν την ζωή τους για μια απλή μετακίνηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα στο Facebook "ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, CLUBS PUBS,ΤΑΒΕΡΝΕΣ", αποτυπώνουν το βάσανο που περνούν καθημερινά άτομα με αναπηρίες λόγω των σταθμευμένων οχημάτων σε πεζοδρόμια.

Στις φωτογραφίες, φαίνεται άτομο με τροχοκάθισμα να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τον  δρόμο αντί το πεζοδρόμιο, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα και στα δύο πεζοδρόμια, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του ατόμου με αναπηρία, εκτός από την ταλαιπωρία. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στην Λεμεσό, όπως αναφέρει ο χρήστης του Facebook, η κατάσταση όμως δεν περιορίζεται στην Λεμεσό, αφού καθημερινά άτομα με αναπηρίες βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.