ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενήλικας προσπάθησε να αποπλανήσει μαθητή Δημοτικού – Λήφθηκαν μέτρα – ΕΓΓΡΑΦΟ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ενήλικας προσπάθησε να αποπλανήσει μαθητή Δημοτικού – Λήφθηκαν μέτρα – ΕΓΓΡΑΦΟ

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό γεγονός φαίνεται να σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (15/09), σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Γονέων Δημοτικού Σχολείου στη δυτική Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, ενήλικας 35-40 ετών φέρεται να έκανε προσπάθεια αποπλάνησης μαθητή της Δ΄ τάξης. Βάσει των όσων καταγγέλθηκαν, πρόσφερε σοκολάτα στο παιδί, ενώ αυτό καθόταν σε παγκάκι στο προαύλιο του σχολείου. Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία που εξετάζεται και από την Αστυνομία, όταν ο μαθητής άρχισε να τρέχει μακριά από τον υπό αναφορά ενήλικα, ο τελευταίος έφυγε από την πλαϊνή είσοδο του σχολείου. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι πανομοιότυπο περιστατικό σημειώθηκε και κατά την περσινή σχολική σεζόν. Το ευχάριστο είναι ότι έγιναν άμεσα προληπτικές ενέργειες από τους γονείς του σχολείου. Αυτό καταμαρτυρεί και το έντυπο που εξέδωσε την Παρασκευή 22/09 ο Σύνδεσμος Γονέων του εν λόγω Δημοτικού και το οποίο δόθηκε στους γονείς των μαθητών. Όπως σημειώνεται σ΄ αυτό, αμέσως έγινε καταγγελία από τους γονείς του παιδιού στην Αστυνομία, ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου, ενώ έγινε και επαφή με τον αστυνομικό της γειτονιάς, ο οποίος θα κάνει επιπλέον περιπολίες στους χώρους του σχολείου. Επιπλέον, ο Διδασκαλικός Σύλλογος αποφάσισε να ενταχθεί στο μάθημα «Αγωγή Ζωής» η ενότητα «δεν μιλώ με αγνώστους». Τέλος, ο Σύνδεσμος Γονέων προτρέπει τους γονείς να παραλαμβάνουν το συντομότερο δυνατόν τα παιδιά τους από το σχολείο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top