ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτελείο Γ. Λιλλήκα: «Ο Δήμαρχος Πάφου οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικών αρχηγών που καταγγέλλει»

Επιτελείο Γ. Λιλλήκα: «Ο Δήμαρχος Πάφου οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικών αρχηγών που καταγγέλλει»

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος αναφορικά με δυο πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού και φοροδιαφυγής, το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία τον καλεί να δώσει στη δημοσιότητα τα εν λόγω ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με τις καταγγελίες Φαίδωνα για δυο πολιτικούς αρχηγούς και ένα βουλευτή – «Ζήτησε από επιχειρηματία να του δώσει λεφτά μαύρα» -VIDEO Η σχετική ανακοίνωση: "Οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου ότι δύο αρχηγοί πολιτικών κομμάτων εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού και φοροδιαφυγής, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι πρόκειται για αρχηγό μεγάλου πολιτικού κόμματος και αρχηγό θεωρητικά μικρού, είναι σοβαρές και δεν πρέπει να παραμείνουν χωρίς διερεύνηση. Όσο αιωρούνται καταγγελίες κατά πολιτικών προσώπων χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, ο καθένας δικαιούται να εικάζει και να στοχοποιεί όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Έχει ηθική υποχρέωση ο κος Φαίδωνος να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα, γιατί από τη μια, ο λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που τον εκμεταλλεύονται για να κερδοσκοπήσουν και από την άλλη δεν είναι σωστό να υπάρχουν σκιές εναντίον όλων. Η διαφθορά θα πρέπει να παταχθεί άμεσα όσο ψηλά και να φτάνουν τα πλοκάμια της, αλλά η μη δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων ενέχονται, οδηγεί απλά στην απαξίωση των πολιτικών και της πολιτικής".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top