Μειώνονται τα επιτόκια όλων των παλιών δανείων του Οργανισμού Χρηματοδότησεως Στέγης

Μειώνονται τα επιτόκια όλων των παλιών δανείων του Οργανισμού Χρηματοδότησεως Στέγης

Στο 3% μειώνει από την 1η Οκτωβρίου τα επιτόκια όλων των παλαιών δανείων, που χορηγήθηκαν την περίοδο πριν από την 1η Μαΐου 2016 και τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με το βασικό του επιτόκιο, προχωρεί ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης (ΟΧΣ), με τη μείωση των επιτοκίων σε ορισμένες περιπτώσεις δανείων να φθάνει και το 1,25%.

Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΧΣ, μειώνεται στο 3% το επιτόκιο δανείων που ανήκουν στις κατηγορίες Στεγαστικά, Επαγγελματικά , Ανακαινίσεις και Ενεργειακή αναβάθμιση. Τα επιτόκια των συγκεκριμένων δανείων κυμαίνονται σήμερα μεταξύ 3,25% και 4,25%. Διαβάστε περισσότερα στο Businessnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE