ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία – Νεκροί ο δράστης και δυο γυναίκες

Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία – Νεκροί ο δράστης και δυο γυναίκες

Δύο γυναίκες δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι,στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

  Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό. Η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στον σταθμό της Μασαλίας, πυροβολήθηκε θανάσιμα. Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό. Στο μεταξύ, πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Μία γυναίκα είναι μεταξύ των νεκρών από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών. Εν τω μεταξύ ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στην Μασσαλία, φώναξε “ο Θεός είναι μεγάλος,”. Η αιματηρή επίθεση που έγινε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, είναι πιθανή “τρομοκρατική ενέργεια,” σύμφωνα με αστυνομική πηγή  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top