LIFESTYLE

Ο Αγγελόπουλος ξεμπροστιασε τον Χανταμπάκη «Είπε ακριβώς το αντίθετο» - VIDEO

Ο Αγγελόπουλος ξεμπροστιασε τον Χανταμπάκη «Είπε ακριβώς το αντίθετο» - VIDEO

Χωρίς πολλά πολλά ο Ντάνος γι ακόμα μια φορά φροντίζει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους...

"Μου είχαν πει on camera ή off και φυσικά είχα πει off. Μου έκανε εντύπωση που είπε ακριβώς το αντίθετο, ενώ ήταν μπροστά".

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχτηκε στη Σκιάθο την Κατερίνα Καραβάτου και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Survivor. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε ο Ντάνος για τη σχέση του με τους υπόλοιπους παίκτες μετά το παιχνίδι, αλλά και για μία δήλωση που είχε κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης
«Μπήκα στο παιχνίδι τελευταία στιγμή, από ακύρωση -Τρίτη και πετάξαμε Κυριακή. Ήταν μια στιγμή που συγκυριακά έπρεπε να πάρω μια απόφαση και να ρισκάρω. Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Πήγα. Κάτι ένιωθα. Δεν έχω επαφή με τον Χούτο, δεν έχω επαφή με τον Χανταμπάκη, με τη Σόφη, τη Λάουρα… δεν έχουμε επαφή. Βέβαια, αν συναντηθούμε κάπου έξω έχω όλη την καλή διάθεση να χαιρετηθώ με τα παιδιά και να πούμε και δυο κουβέντες, αλλά με κάποιους άλλους θα πω περισσότερες κουβέντες. Με τον Χρανιώτης και την Ειρήνη Παπαδοπούλου είμαι πιο κοντά από όλους. Σπαλιάρας, Μπο… Εντάξει, και με την Ευρυδίκη συναντηθήκαμε μετά από καιρό, και με αυτή σίγουρα. Κοκκινάκης ΟΚ… Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε πει ότι είχα μαζέψει εγώ τις κάμερες για να κάνω τον σταυρό μου. Τον αν φώναξα εγώ τις κάμερες ή όχι το ξέρουν όλοι εκεί πέρα πώς ακριβώς έγινε. Κάναμε την προσευχή μας και μου είχαν πει on camera ή off και φυσικά είχα πει off. Μου έκανε εντύπωση που είπε ακριβώς το αντίθετο, ενώ ήταν μπροστά. Η μεγαλύτερή μου στιγμή στο Survivor ήταν όταν αγωνίστηκα μόνος μου απέναντι σε όλη την ομάδα. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα και πολύ σημαντική βραδιά. Εμένα μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις αλλά πήγε και πολύ καλά. Αν με κέρδιζε έστω και ένας σε αυτόν τον αγώνα θα ήμουν πολύ τσαντισμένος. Δεν τους περιφρόνησα ποτέ, ούτε μείωσα ποτέ την αξία τους. Απλά ήταν μια καλή αγωνιστικά μέρα για μένα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top