ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτήση προς Λάρνακα έκανε έκτακτη προσγείωση στη Βουλγαρία για απίστευτο λόγο - «Τα χρήματα δεν ήταν αυτό που σκέφτηκα»

Πτήση προς Λάρνακα έκανε έκτακτη προσγείωση στη Βουλγαρία για απίστευτο λόγο - «Τα χρήματα δεν ήταν αυτό που σκέφτηκα»

Οι επιβάτες της πτήσης από Νιούκασολ προς Λάρνακα της Thomson Airways έμειναν για μια νύχτα στην Σόφια μέχρι να προγραμματιστεί επόμενη πτήση για να τους μεταφέρει στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες σοκαρίστηκαν όπως ανάφεραν στην βρετανική Sun μόλις έμαθαν ξαφνικά ότι ο πιλότος της πτήσης είχε λιποθυμήσει μέσα στο πιλοτήριο. Μάλιστα ο βοηθός κυβερνήτης της πτήσης φρόντισε να ενημερώσεις του επιβάτες ότι ο λόγος της αναγκαστικής προσγείωσης στη Σόφια δεν ήταν εξαιτίας ενός τρομοκρατικού αλλά λόγο της λιποθυμίας του πιλότου. Έτσι για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Σόφια ούτως ώστε ο πιλότος να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Ένας από τους επιβάτες ανάφερε χαρακτηριστικά ότι παρά το γεγονός ότι ξόδεψε 2,100 για ένα οικογενειακό ταξίδι στην Κύπρο ανάφερε ότι τα χρήματα ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκε με την σκέψη του να είναι στον πιλότο της πτήσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήρθαν την Δευτέρα στην Λάρνακα οι επιβάτες της πτήσης όπου μετά την ταλαιπωρία που πέρασαν στην Σόφια πιθανώς πέρασαν και αντίστοιχη ταλαιπωρία στον έλεγχο διαβατηρίων.
Διαβάστε επίσης: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Ο τριπλάσιος χρόνος για έλεγχο διαβατηρίων – Ανεπαρκής στελέχωση από Αστυνομία ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ: «Απορρίπτουμε τα περί ανεπαρκούς στελέχωσης στην Αστυνομία»
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top