Οι τέσσερεις πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Οι τέσσερεις πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας

Μετά την νίκη της επί του Γιβραλτάρ με 4-0 στο «Καραισκάκη», η Ελλάδα «σφράγισε» και οριστικά την συμμετοχή της στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κύπελλου, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στην Ρωσία.

Η «γαλανόλευκη» στις 17 Οκτωμβρίου θα βρεθεί στην κληρωτίδα όπου εκεί θα περιμένει να μάθει αντίπαλο για τα μπαράζ της διοργάνωσης.

Από τις αναμετρήσεις που ήταν σε εκκρεμότητα ήταν αυτή της Πορτογάλιας – Ελβετίας, αλλά και της Ολλανδίας με την Σουηδίας, με τους «ουράνιε» να θέλουν επτά τέρματα για να τερματίσουν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους.

Τελικά η Πορτογάλοι κατάφεραν να νικήσουν του Ελβετούς με 2-0, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το «θαύμα» και να βάλουν επτά γκολ στους Σουηδούς και να καταλάβουν την 2η θέση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE