LIFESTYLE

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Μέμνωνα Σωτηρέλλη - «Kυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι γεγονός μας απολύσανε»

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Μέμνωνα Σωτηρέλλη - «Kυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι γεγονός μας απολύσανε»

Ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του ΑΝΤ1 αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν χάνει την ανθρωπιά, ούτε και το χιούμορ του, ακόμα και στις δύσκολες ώρες...

Ο Μέμνων Σωτηρέλλης την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις, τις ευχαριστίες, αλλά και το παράπονό του. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το αχτύπητο δίδυμο του Γιώργου Ρούσσου: "Kυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι γεγονός μας απολύσανε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην εργοδότη μας ο οποίος ήταν ακέραια σωστός με τα δικαιώματα μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Ant1 για την αγάπη που μας έδειξε και την συμπαράσταση στα 3 χρόνια που ήμασταν μαζί. Ένα παράπονο μου έμεινε η αλήθεια για το γιατί , αλλά δεν έχει και καμία ουσία αυτήν την ώρα. Πολλά φιλιά στους ηχολήπτες μας που μας ανέχτηκαν και που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι αφανείς ήρωες της δουλειάς μας στους Security που μας υποδεχόντουσαν κάθε πρωί και σε όλους τους ακροατές που μας έδιναν την αγάπη τους. Ένα μεγαλύτερο στον κύριο Σόλωνα (τον καφετζή) που μας στάθηκε σαν πατέρας σε όλη αυτή την διαδρομή.Στους εκλεκτούς συναδέλφους που σέβομαι σαν επαγγελματίες του χώρου στους γονείς τα αδέλφια μου και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Και ένα ευχαριστώ στην γυναίκα μου που δεν με αφήνει να λυγίσω. Σύντομα θα είμαι και πάλι στα ερτζιανά.Ευχαριστώ." Σχετικό άρθρο: Το μήνυμα του απολυμένου ραδιοφωνικού παραγωγού του ΑΝΤ1 Κύπρου – «Έγινε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε να πούμε αντίο»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top