ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών: Tην Κυριακή (15/10) και επίσημα στήριξη σε συγκεκριμένο υποψήφιο – Πρώτα εκδήλωση με Καραμπελιά και Αμερικάνο

Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών: Tην Κυριακή (15/10) και επίσημα στήριξη σε συγκεκριμένο υποψήφιο – Πρώτα εκδήλωση με Καραμπελιά και Αμερικάνο

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών αναφορικά με την 2η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη κατά την οποία θα ληφθεί απόφαση για την στάση που θα τηρήσει στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές.

Πριν από την σχετική απόφαση θα προηγηθεί εκδήλωση με κεντρικούς ομιλητές τον συγγραφέα Γιώργο Καραμπελιά και τον Στέλιο Αμερικάνο. Πάντως δεδομένη πρέπει να θεωρείται η στήριξη της Πλατφόρμας προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλατφόρμα Πολιτών: Ανακοινώνουν υποστήριξη σε υποψήφιο στις 15 Οκτωβρίου – Δεν θα υπάρξουν ανατροπές Η σχετική ανακοίνωση: Με κεντρικούς ομιλητές τον συγγραφέα Γιώργο Καραμπελιά και τον δικηγόρο Στέλιο Αμερικάνο πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η 2η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Στελεχών της Αυτόνομης Πλατφόρμας, η οποία θα λάβει χώρα στον πολυχώρο εκδηλώσεων Press House (Βασίλειου Βουλγαροκτόνου 60-62, Λευκωσία) στις 10:30 π.μ. Στο πρώτο μέρος της Συνδιάσκεψης, η οποία είναι ανοιχτή στο κοινό, ο κ. Καραμπελιάς θα αναπτύξει το θέμα «Η κρίση του Ελληνισμού» και ο κ. Αμερικάνος  θα μιλήσει για την «επόμενη μέρα» στο κυπριακό. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση. Στο δεύτερο μέρος της Συνδιάσκεψης, το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της Πλατφόρμας, θα συζητηθούν θέματα πολιτικής και οργανωτικής φύσεως. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν εισηγήσεις στελεχών που αφορούν το κυπριακό, τρόποι αντιμετώπισης των φαινομένων της διαπλοκής και της διαφθοράς, προτάσεις για κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα εξεταστεί επίσης η περαιτέρω δράση και λειτουργία της Πλατφόρμας με σκοπό την εδραίωση της ως αυτόνομου Κινήματος. Τέλος θα γίνει ενημέρωση  από τη Γραμματεία για την πορεία του διαλόγου με το Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου στη βάση της ομόφωνης απόφασης στις 9 Ιουνίου για έναρξη σχετικού διαλόγου.  Η Συνδιάσκεψη θα ολοκληρωθεί με την λήψη απόφασης για τη στάση που κρατήσει το Κίνημα στις Προεδρικές Εκλογές του 2018. Η πρόσκληση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top