ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και επανασυνελήφθησαν δύο πρόσωπα- Νέες υποθέσεις εναντίον τους

ΠΑΦΟΣ: Αφέθηκαν ελεύθεροι και επανασυνελήφθησαν δύο πρόσωπα- Νέες υποθέσεις εναντίον τους

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, για την οποία είχαν συλληφθεί δύο πρόσωπα ηλικίας 29 και 38 ετών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους για διάπραξη ακόμη μίας διάρρηξης κατοικίας, ενώ εναντίον του 29χρονου προέκυψε μαρτυρία για διάπραξη κλοπής περιουσίας από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 2017, γύρω στις 2.00π.μ., ο 29χρονος και ο 38χρονος συνελήφθησαν από την Αστυνομία σχετικά με διάρρηξη κατοικίας που φέρεται να είχαν διαπράξει νωρίτερα το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου, 2017. Οι δύο τους οδηγήθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής 13/10 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου εξακρίβωσαν μετά από εξετάσεις που διενήργησαν, πως δύο κλειδιά αυτοκινήτων, τα οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή των υπόπτων κατά τη σύλληψη τους, είχαν κλαπεί στις 12 Οκτωβρίου, 2017 από κατοικία 58χρονου στην επαρχία Πάφου, μετά από διάρρηξη της. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Δύο πρόσωπα διέπραξαν διάρρηξη ωστόσο δεν τα χάρηκαν πολύ – Τους ανακάλυψαν τυχαία μέλη της ομάδας «Ζ» Από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 29χρονου βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε μέσα σε τσάντα, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής καθώς και άλλα αντικείμενα, όπως κλειδιά και καλώδια φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η τσάντα και ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, είχαν κλαπεί από σταθμευμένο αυτοκίνητο, 27χρονου, στις 22 Σεπτεμβρίου, 2017, στην Πάφο. Από το αυτοκίνητο του 27χρονου είχε κλαπεί ακόμη ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Σήμερα ο 29χρονος και ο 38χρονος επανασυνελήφθησαν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων σχετικά με τις δύο αυτές νέες υποθέσεις και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος ο 29χρονος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας σημείο όπου εντοπίστηκε και ο δεύτερος ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε κλαπεί από το πιο πάνω αυτοκίνητο του 27χρονου. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top